O nas

Smo mlado podjetje, ki želi v svet lesenih metuljčkov vnesti svežega vetra, izvirnosti in edinstvenosti. Zato smo se odločili, da na trg pošljemo prav posebne metuljčke, izdelane iz lesa vinske trte. Le malo ljudi pozna izgled lesa vinske trte, saj se les zaradi svoje kompleksnosti in težavnosti obdelave v preteklosti ni uporabljal. Našo idejo smo začeli razvijati poleti leta 2016, saj se nam je zdelo škoda, da se les, ki ga je vinogradnik skrbno negoval več desetletij kar tako zavrže.

Prvi metuljčki so začeli nastajati v sredini septembra 2016, novembra pa so se z našimi prvimi izdelki na 19. Festivalu slovenskih vin predstavili člani ekipe Osminka, ki je sodelovala na natečaju Lidlov mladi vinar ter prejeli veliko pohval.  

Zato smo se v mesecu decembru odločili, da naše izdelke ponudimo tudi širši množici. V naši ponudbi tako najdete lesene metuljčke v dveh različnih oblikah, po lastni želji pa si lahko izberete tudi barvo blaga. V bližnji prihodnosti pa se bodo metuljčkom pridružile tudi sponke za lase ter prstani.

Naši VineBow leseni metuljčki so namenjeni vsem vinarjem, vinogradnikom in ljubiteljem vina, skratka vsem, ki želijo izstopati ter tudi navzven pokazati svojo ljubezen do trte in vina. Primerni so tako za moške kot tudi za ženske in otroke. Odlično se podajo k enobarvnim srajcam svetlejših odtenkov.